„Praha ke mně byla hodná.“ Těmito slovy popsala FKA twigs, což je pseudonym herečky a zpěvačky Tahliah Debrett Barnettové, své velmi rajcovní selfíčko pořízené přes zrcadlo. Na momentce, co se objevila v jejích instastories, dává všem na odiv své dokonale vypracované pozadí. Právě její šťavnatý zadeček v úsporných černých tangách, který vyladila k dokonalosti tancem kolem tyče, hraje na snímku prim. V jakém ohledu k ní bylo naše hlavní město tak laskavé, toť otázkou...

Jisté však je, že Barnettová je v Česku kvůli natáčení seriálu The Crow (Vrána). Půjde o nejnovější zpracování populárního komiksu Jamese O’Barra (62) o nesmrtelném mstiteli ze záhrobí, jenž hodlá pomstít smrt své milovné ženy... a vlastně i tu svou. Jakou postavu sexy FKA twigs ve filmu ztvární, to prozatím není jisté, ví se však, že hlavního hrdinu si zahraje herec Bill Skarsgård (32), známý například jako děsivý klaun Pennywise v poslední adaptaci hororu To.

Video
Video se připravuje ...

Druhý díl hororu To, v jehož hlavní roli ultimátního zla zazářil Bill Skarsgård Vertical Ent., Blesk

Natáčení je aktuálně v plném proudu a už od poloviny července probíhá v centru české metropole. Tvůrci by se měli se svým štábem pohybovat v okolí židovské čtvrti, v luxusní Pařížské ulici, v ulici Na Příkopě a nedaleké Nekázance, v ulici Politických vězňů nebo v Opletalově ulici. Kamery se objeví i poblíž Václavského náměstí a Hlavního nádraží. V září by se pak mělo natáčení přesunout do Mnichova, a tak Prahu opustí i FKA twigs, na jejíž dokonalé tělíčko se můžete podívat v naší galerii.

A že ji ještě neznáte? nevadí. Možná ji právě seriál natáčený v našich končinách tuzemským divákům více přiblíží. Prozatím ji milovníci zahraničních celebrit mohou znát spíše jako někdejší partnerku hollywoodského krasavce Roberta Patinssona (36), jenž se proslavil coby Cedric v Harry Potterovi a pak především jako upír Edward v sérii Stmívání, či přítelkyni problematického herce Shaii LaBeoufa (36), jehož po rozchodu obvinila ze sexuálního ublížení na zdraví, napadení a způsobení citového strádání.

Fotogalerie
64 fotografií