A nechybí ani důležité sdělení: „Oslava života!“ Tak chtějí pozůstalí celý obřad v katolickém kostele sv. Vincenta Ferrera na newyorském Manhattanu pojmout.

Začátek zádušní mše je v půl druhé odpoledne místního času (v tu dobu bude v Česku 19:30) a zamíří na ni hosté z celého světa.

Americká média už informují o tom, že v rodinných lavicích nebude chybět ani první manžel Trumpové, bývalý americký prezident Donald Trump (76). Z Česka pozvala rodina např. módního návrháře a blízkého Ivanina přítele Osmanyho Laffitu (56). 

„Ano, jsem pozvaný, ale bohužel nebudu moci do New Yorku odcestovat. Mám stále kubánské občanství a nestihl bych si vyřídit vízum do USA,“ svěřil Aha! Laffita, který se z dovolené ve francouzském letovisku Saint-Tropez, kde na Ivanu před víkendem marně čekal, přesunul do Belgie k rodině svého manžela. „Pošlu Ivaně kytici a rozloučím se s ní později, až to půjde,“ dodal.

Laffita byl prvním, který po skonu Trumpové veřejně promluvil o tom, že měla v poslední době zdravotní potíže. To následně potvrdili i další přátelé světoznámé podnikatelky. „Vím, že měla problémy s chůzí a trochu nabrala,“ řekl minulý týden v rozhovoru pro Aha!.

 

Video
Video se připravuje ...

Tělo Ivany Trumpové (†73) už odvezli: Manévry s černým pohřebákem! Reuters

Fotogalerie
184 fotografií