Od roku 2015 obývala legendární zpěvačka luxusní sídlo v kalifornském Thousand Oaks, kde vlastnila a možná stále vlastní palácovou vilu v italském stylu, která je plná mramoru a připomíná královské sídlo. Právě v tomto domě natočila a nafotila většinu obsahu, kterým zásobuje své fanoušky prostřednictvím sociálních sítí.

Manželé se ovšem rozhodli pro změnu a hned druhý den po jejich svatbě zakoupili sídlo ještě mnohem honosnější! Jejich nová rezidence se nachází v Calabasas, velmi blízko jejich předchozího domova, ale je ještě blíže domu, kde žije bývalý manžel Spearsové Kevin Federline a jejich dva synové.

Za nové sídlo ve střežené komunitě nazvané The Oaks manželé zaplatili 11,8 milionu dolarů. Dům postavený v roce 2008 se nachází na rozlehlém pozemku. Rezidence má 6 ložnic, 9 koupelen ale také například kino pro 10 diváků, vinný sklípek, bar s pianem, kancelář nebo rozlehlou kuchyni plnou nejmodernějších spotřebičů.

V hlavní ložnici, kterou pravděpodobně bude Britney se Samem využívat, pak najdete posezení s krbem, velkou šatnu, posilovnu a v koupelně nechybí obrovská vana a parní sprcha. Nechybí zde samozřejmě ani balkón. Na pozemku se také nachází obrovský bazén, vodopád, a dokonce i tobogán.

Pro případné návštěvy je připravený domek pro hosty, ten má vlastní kuchyň, ložnici i koupelnu. Mrkněte do galerie a posuďte sami, že popová princezna, jak se Britney přezdívá, bude skutečně žít jako na zámku.

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears Instagram

Fotogalerie
42 fotografií