Někdejší extravagantní politička, která své projevy pronášela nahoře bez, má ale jednu podmínku: »Voloďa« musí okamžitě ukončit válku na Ukrajině! Pokud se tak stane, odměnou mu bude žhavá noc plná stařecké vášně. „Nabízím sex na jednu noc výměnou za mír pro Ukrajinu a pro ruský lid!“ vzkazuje šéfovi Kremlu na svém instagramu.

Nejedná se o první případ, kdy se Cicciolina (jinak rodačka z Budapešti jménem Elena Anna Stallerová) snaží obměkčit nějakého diktátora společnou nocí. Před začátkem války v Perském zálivu už veřejně nabízela sex iráckému despotovi Saddámu Husajnovi (†69) za to, že propustí válečné zajatce.

V roce 1990 se pak nabídla i šéfovi al-Káidy Usámovi bin Ládinovi (†54), když ukončí teroristickou »svatou válku« vůči Západu. Oba tehdy její nabídku odmítli a na sex s nemravnou sedmdesátnicí nejspíš neuslyší ani Putin.

Tím spíš, že má doma o 30 let mladší milenku Alinu Kabajevovou (39), bývalou moderní gymnastku s nejpružnějším tělem, co jste kdy viděli! A pokud je opravdu tak vážně nemocný, jak se všemožně spekuluje, bude jeho chuť ještě menší...

VIDEO: Vladimir Putin na velikonoční mši

Video
Video se připravuje ...

Vladimir Putin na velikonoční mši Reuters

Fotogalerie
49 fotografií