Zpěvačka Mariah Careyová (53), interpretka jedné z nejznámějších (a nejvlezlejších) vánočních písní All I want for Christmas, se rozhodla zainvestovat do nemovitosti. Nově je z ní majitelka skutečně krásné vily v Atlantě, kterou koupila za 5,65 milionu dolarů (tedy něco málo přes 135 milionů korun). Údajně o domek, který vypadá jak z puzzlíků zachycujících idylické bydlení, projevila zájem již v listopadu, přepsán na ni byl však až nyní.

Sídlo, které za svůj originální design vděčí architektovi Stephenovi Fullerovi, se nachází na pozemku o rozloze 4 akrů a měří 16 202 čtverečních stop. Je v něm 6 ložnic, 5 koupelen, domácí kino, a ostatní pokoje jsou podle zahraničních médií velké a působivě prosvětlené, doplněné elegantním nábytkem, často i krbem. Ve sklepě je pak k nalezení posilovna vybavená patřičným nářadím, kde si slavná pěnice, co tak často bojuje se svou váhou, může tužit tělo.

VIDEO: Mariah Carey se potýká s jojo efektem, často hubne a zase přibírá

Video
Video se připravuje ...

Mariah Carey se potýká s jojo efektem, často hubne a zase přibírá Youtube

Působivé je ale i okolí vily. Je zde samozřejmě obligátní bazén a garáž pro rovnou tři automobily, obrovský pozemek ale nabízí i jiné kratochvíle a elegantně upravená místa vhodná k odpočinku. Je tu třeba soukromý tenisový kurt anebo posezení u malého, rozkošně kulatého jezírka obloženého cihlami. Není pochyb, že by tento dům mohl být pro talentovanou umělkyni vhodným inspirativním místem! Posuďte v naší galerii sami...

Fotogalerie
50 fotografií