Americká popová hvězda, která se dřív vyznačovala velmi extravagantním stylem, dospěla a dnes překvapuje své fanoušky zcela jinak, než svými bláznivými kostýmy. Gaga asi cítí přibývající roky, a tak nechce usnout na vavřínech. Proto na své postavě pracuje jako snad nikdy dříve. A výsledky jsou znát!

Ve městě hříchu, jímž je Las Vegas právem nazýváno, se vystavila u jednoho z bazénů, opřená o zábradlí schodů vystavila své skvostné hýždě, na nichž nenajdete jediný náznak tuku či celulitidy. Samozřejmě si zpěvačka mohla k lepšímu pokoukání na její přednosti dopomoct stojem na špičkách, který automaticky zpevní tělo i hýžďové partie, i tak jí ale nelze upřít, že výsledky cvičení jsou znát.

Lady Gaga je poslední roky výraznější v herecké branži, než na pěveckém poli. Naposledy filmový svět ohromila coby Patrizia Gucci ve snímku Klan Gucci, zaznamenávající příběh stejnojmenné ženy i slavné návrhářské rodiny. Gaga, vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanottová, byla do filmu režiséra Ridleyho Scotta (84) vybrána i díky svým italským kořenům.

VIDEO: Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu

Video
Video se připravuje ...

Klan Gucci (House of Gucci) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka. Forum Film CZ

Fotogalerie
83 fotografií