Popová královna Madonna k překvapení všech na tradiční party Met Gala v Metropolitním muzeu v New Yorku chyběla. Zřejmě si to dost užila den předem, kdy vystupovala na předávání hudebních cen MTV a posléze šla na afterparty. A tak ji na red carpetu Met Gala zastoupila její dcera Lourdes Leon. 

Nejstarší dcera zpěvačky si vybrala model v jiskřivé fuchsiové barvě, posázený kamínky z módního domu Moschino. Vršek tvořila jen plavková podprsenka s úvazy okolo pasu a dlouhá sukně. Velmi to připomínalo oblečení břišních tanečnic. Dojem podtrhl zářivý piercing v pupíku. 

VIDEO: Madonna u svého billboardu z pop up obchůdku!

Video
Video se připravuje ...

Madonna u svého billboardu z pop up obchůdku! Profimedia

Lourdes si nechala prodloužit vlasy, takže jí padaly až po zadek. Fotografům nezapomněla zvednutou rukou ukázat, že žiletka je jí stále cizí, a tak předvedla ochlupené podpaží. Nechyběla ani lascivní gesta, jako vyplazený jazyk a všemožné pózy. 

Kráska, která se snaží bez pomoci slavné matky prosadit v modelingu, si vede velmi dobře. Objevila se na obálce zářijového Vogue a byla vybraná jako tvář  nadcházející kampaně Swarovski, která bude „sloužit jako platforma pro reprezentaci lidí ze všech kultur a orientací“.

Fotogalerie
46 fotografií