Blondýnka Eve Jobsová koketovala s modelingem už nějaký ten čas. Před rokem debutovala v lehce erotické kampani pro kosmetickou značku Glossier, ve které se ve vaně plné vody zakrývala pouze bublinkami. Později se dokonce prošla po mole na přehlídce módního domu Louis Vuitton v Musée d'Orsay v Paříži (a všem ukázala své bradavky).

Teď se jí podařil další úspěch: agentura DNA Models s ní totiž uzavřela smlouvu a namísto občasných "štěků" je tak pro pohlednou Eve modeling nyní skutečné povolání. Zdá se, že Jobsova dědička zdědila po otci vedle hromady peněz i ambiciózní geny –⁠ a do čehokoli se vrhne, chce prostě dělat naplno...

Eve vystudovala prestižní Stanfordskou univerzitu a stejně jako Anna (25), dcera nejbohatšího Čecha Petra Kellnera (†56), se stala špičkovou parkurovou jezdkyní. V poslední době to ale vypadá, že závody na koních přece jen postupně odsouvá na vedlejší kolej. 

Mladá modelka je nejmladší dcerou technologického vizionáře Stevea Jobse a investorky Laurene Powell Jobsové (58). Kromě ní mají ještě dceru Erin (26) a syna Reeda (30). Z předchozího vztahu s malířkou Chrisann Brennanovou (67) má Jobs dceru Lisu (43), která se živí jako spisovatelka.

VIDEO: Vše, co jste o Jobsovi slyšeli, je pravda, tvrdí bývalý kolega Guy Kawasaki

Video
Video se připravuje ...

Vše, co jste o Jobsovi slyšeli, je pravda, tvrdí bývalý kolega Guy Kawasaki tv JOJ

Fotogalerie
101 fotografií