Sexy miliardářská dědička Eve Jobsová (24) vyrazila podráždit horkokrevné Italy. Profesionální žokejka si s přáteli zaletěla do prosluněné Itálie k romantickému jezeru Como, kde se nechala spatřit v černých bikinách a kraťoučké černé sukýnce.

Eve je nejmladší dcerou amerického vizionáře Steva Jobse, který stojí za světově proslulou značkou. Ačkoli by podle odhadů po jeho smrti v roce 2011 měla dostat až 21,7 miliard dolarů, tedy v přepočtu více než než 465 miliard, pohádkového dědictví se zřejmě jen tak nedočká. Její matka Laurene Powell Jobsová (57) má totiž v plánu dát všechno na charitu.

To půvabnou Eve až tolik netrápí, vydělává si totiž slušně i sama. A to i přes to, že je jí teprve čtyřiadvacet let. Eve dostala do vínku přirozenou krásu, kterou jako profesionální jezdkyně doplnila perfektně vypracovanou postavou, a o práci v modelingu proto nemá nouzi.

To se jí hodí i ve světě internetu - na sociálních sítích ji sledují statisíce lidí, takže si může přivydělávat i jako influencerka. Eve navíc na prestižní Stanfordově univerzitě vystudovala obor vědecké technologie, takže o práci jistě nebude mít nouzi ani v budoucnu. A v neposlední řadě je tady právě jezdectví, které se z koníčka pro mladou krásku stalo životní vášní a dnes v něm má vybudovanou slušnou kariéru. V parkurovém skákání patří dokonce mezi nejlepší jezdce na světě. 

VIDEO: Steve Jobs hovoří před studenty o své zkušenosti se smrtí

Video
Video se připravuje ...

Steve Jobs hovoří před studenty o své zkušenosti se smrtí Youtube.com

Fotogalerie
47 fotografií