Herečka Courteney Coxová aktuálně ztvárňuje hlavní postavu v hororově laděném komediálním seriálu Shining Vale o disfunkční rodině, která se nastěhuje do domu s velmi temnou minulostí. 

Když se Coxové ve své talkshow moderátor Jimmy Kimmel zeptal, zda věří na duchy, odpověď byla jednoznačná. „Jednoho jsem měla,“ vypálila nečekaně herečka. 

Nejdřív tomu prý sama nechtěla uvěřit, ale před nezvaným návštěvníkem ji varovala i písničkářka Carole Kingová (80), která v domě žila před ní. Podle Kingové v domě kdysi měl žít pár, který si prošel opravdu ošklivým rozvodem. Mohl se snad jeden z manželů po smrti na místo vrátit?

Coxová prozradila, že nebyla sama, kdo na pozemku zaznamenal temné síly. „Zazvonil u mě kurýr UPS, a když jsem otevřela, zeptal se mě, jestli vím, že v domě straší,“ popsala.

„Řekla jsem mu, že vím, a zeptala se, proč se ptá. A on na to: protože za vámi právě někdo stojí,“ svěřila se. Ačkoli seriálová Monica překousla mnohé, tohle už byla poslední kapka. Po tomto zážitku se rozhodla urychleně odstěhovat a dům prodala.

VIDEO: Takhle dnes vypadá Monika z Přátel! Lituji svých plastik!

Video
Video se připravuje ...

Takhle dnes vypadá Monika z Přátel! Lituji svých plastik! Discovery Channel

Fotogalerie
87 fotografií