Hollywoodská kráska, jež se pyšní prestižní soškou Oscara za svůj výkon ve filmu Terapie láskou, kde zazářila po boku Bradleyho Coopera (47), aktuálně prožívá to nejkrásnější období v životě každé ženy. Slavná herečka Jennifer Lawrenceová se totiž stala matkou! Bohužel je to však obrovská tajnůstkářka - vždyť i svůj požehnaný stav nějaký čas tajila. Aby ji nikdo nemohl vyfotit s těhotenským bříškem, radši se po několik měsíců vůbec neukazovala na veřejnosti.

A nejinak tomu bude i teď, jelikož herečka prozatím tají jak přesné datum porodu, tak i pohlaví a jméno dítěte. A rozhodně nehrozí, že by vyrazila do ulic s kočárkem! Jak pro Jennifer, hvězdu snímků matka!Hunger Games nebo série komiksových filmů o X-Menech, tak pro sympatického ředitele newyorské galerie Gladstone jde přitom o první dítko, tudíž musejí být oba z nových zážitků velice nadšení.

VIDEO: Trendy vlny jako mořská panna podle Jennifer Lawrenceové: Jak na ně?

Video
Video se připravuje ...

Trendy vlny jako mořská panna podle Jennifer Lawrence: Jak na ně? David Hanuš

Podle informací webu TMZ.com herečka porodila již v lednu tohoto roku a k narození miminka jí už pogratulovala i blízká kamarádka, známá zpěvačka Adele (33), která nechyběla ani na její svatbě s Cookem Maroneym v říjnu 2019 na Rhode Islandu.

Veselky se tehdy účastnilo na 150 pozvaných hostů, mezi nimiž byla třeba i herečka Emma Stoneová (33), Ashley Olsenová (35) či Kris Jennerová (66), hlava rodinného klanu profesionálních celebrit - Kardashianových.

Fotogalerie
42 fotografií