Zdroje z okolí páru v posledních měsících zásobují média sděleními o tom, jak jsou milenci nerozluční. Zpěvačka Rihanna a rapper A$AP Rocky jsou zamilovaní až po uši a kdykoli je fotografové zastihnou spolu, je naprosto evidentní, že to mezi nimi jiskří o sto šest.

To je možná i důvod, proč zpěvačka v pondělí opouštěla rapperův dům tak nalehko... Rihanna byla zachycena, jak odchází jen v oversized bundě a teniskách. Díky průstřihům na bocích bylo zřejmé, že pokud něco pod bundou má, bude to jen hodně, hodně malinké a hodně, hodně vysoko. Že by snad neměla ani kalhotky?!

Láska na kamarádských základech

Dvojice se poprvé seznámila už před lety. Poprvé spolu pracovali již v roce 2011 na zpěvaččině písni Cockiness (Love It). V textu skladby se mimo jiné objevila slova jako „Jsem tvoje dominatrix“ a „Poslechni všechny moje příkazy“. Ty Rocky zjevně poslechl a v následujícím roce spolu píseň zazpívali na předávání prestižních cen MTV Video Music Awards.

Od té doby spolupracovali ještě mnohokrát a často spolu byli spatřeni i na veřejnosti, když se navzájem doprovázeli na společenské akce. Celé roky ovšem pouze jako kamarádi.

Zlom přišel, když se v roce 2020 Rihanna rozešla s miliardářem Hassanem Jameelem (33), se kterým žila tři roky. Krátce poté to zpěvačka a rapper dali konečně dohromady a od té doby jsou jako hrdličky. 

„Život je mnohem lepší. Myslím si, že když je to ta pravá, poznáte to. Je to ta pravá,“ rozplýval se před časem Rocky pro časopis GQ. 

VIDEO: Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu

Video
Video se připravuje ...

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu Instagram

Fotogalerie
100 fotografií