V profesním životě vystupuje Marián Labuda ml. často jako bezcitný a neoblomný autoritativní muž. V bratislavském Divadle Aréna hrál Jozefa Tisa (†59) a v dvoudílném filmu Anatomie zrady zase kolaboranta Emanuela Moravce (†52). V osobním životě by to ale nemohlo být rozdílnější. 

Například ve výchově svých synů Richarda (20) a Patrika (13) rozhodně není žádným diktátorem, ba naopak. „Hlavně jsem hodný otec. Neumím jim odolat. To, co si přejí, to jim chci vždy splnit. Mohl bych být i přísnější a víc motivovat,“ prozradil v rozhovoru se Zuzanou Vačkovou-Rogelovou (52) pro slovenský Nový Čas

Trápí ho zejména, jak životy jeho dětí poznamenávají nové technologie. „Tento hnusný internetový mor rozděluje dokonce i rodiny. Hodně jsou na těch počítačích, stále hrají. Ale potom například s tím starším můžu jít už i na pivo, takže tak, nebo když jdeme spolu na chatu,“ popsal Labuda, jak tráví s dětmi čas. 

Na otce myslí stále

Na den, kdy jeho otec zemřel, nikdy nezapomene. „Každý den na něho myslím. I na ten den, kdy se to událo. Stále tomu nevěřím, že tu není. Myšlenky se mi vrací do dětství, potom zase přemýšlím, zda tomu nešlo předejít, že tak najednou odešel,“ prozradil před časem. 

Nakonec je ale vlastně rád, že měl jeho otec klidný odchod. „Hodně lidí mi říká, že by chtěli tak zemřít jako on. Odešel v sekundě, ani si neuvědomil, že umírá. Klesla mu ruka, hlava a bylo po všem. Takový je život,“ dodal Marián.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Mariána Labudy (†73): Zlomená Vášáryová a žertující Polívka!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Mariána Labudy (†73): Zlomená Vášáryová a žertující Polívka! TV JOJ

Fotogalerie
62 fotografií