Tělo pětinásobné matky bylo objeveno v kufru auta. Z vraždy Angely byl obviněn její přítel Jason Barker. Kancelář soudního lékaře uvedla, že příčinou úmrtí bylo poranění hlavy a uškrcení. Obviněný muž byl zadržen, soud mu určil kauci 3 miliony dolarů.

Podle strážců zákona byla Angela zabita v jejich domě Sherman Oaks, její tělo pak přenesl do svého vozu a zamířil do domu svého příbuzného v Simi Valley.

Vzhledem k tomu, že zesnulá pracovala jako manažerka nejznámějších celebrit, není divu, že její smrt zasáhla i takové osobnosti jako sestry Kardashianovy, Nicki Minaj a Kanye West. „Angela byla opravdu nejlepší. Starala se o každého z nás a dělala věci, které byly nemožné,. Bude nám velmi chybět a její rodině a blízkým posíláme upřímnou soustrast v této nejtěžší době,“ uvedla rodina Kardashianových pro Daily Mail.

Zprvu bylo po ženě vyhlášeno pátrání jako po pohřešované. Hrůzný nález jejího těla ovšem vzal jejím dětem a známým všechny naděje, že se jejich milovaná Angela ještě někdy vrátí domů.

Video: Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! 

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

Fotogalerie
82 fotografií