V září 2014 skupina hackerů napadla iCloudy společnosti Apple, nabourala se do účtů více než stovky slavných osobností a lechtivé fotografie, které na iCloudech našla, nahrála na platformu 4chan. 

Mezi napadenými tehdy byla například Rihanna (33), Kate Uptonová (29), Selena Gomezová (29), Kim Kardashianová (41), Cara Delevingneová (29) a mnozí další. Jednou z obětí byla i hvězda série Hunger Games a držitelka Oscara, herečka Jennifer Lawrence

Ta celý incident ještě po letech snáší velmi těžce. „Kdokoliv se může podívat na mé nahé fotky bez mého souhlasu ve kterýkoli okamžik jakéhokoliv dne,“ postěžovala si v rozhovoru pro časopis Vanity Fair. „Někdo ve Francii je opět zveřejnil. Moje trauma bude existovat věčně,“ uvedla nešťastná herečka. 

„Cítím se jako znásilněná celou planetou - neexistuje jeden jediný člověk, který by se nemohl podívat na mé intimní fotky,“ svěřila se. Fotografie již roky kolují po internetu, stáhlo si je velké množství lidí a pravidelně se objevují na dalších a dalších stránkách.

„Můžete jen tak grilovat s přáteli a někdo je může vytáhnout na svém telefonu. Bylo opravdu nemožné to nějak zpracovat,“ svěřila se. 

VIDEO: Trendy vlny jako mořská panna podle Jennifer Lawrence: Jak na ně?

Video
Video se připravuje ...

Trendy vlny jako mořská panna podle Jennifer Lawrence: Jak na ně? David Hanuš

Fotogalerie
98 fotografií