Komu se poštěstí zazpívat americkou hymnu při prezidentské inauguraci? A komu tak asi Ridley Scott svěří hlavní roli ve filmu o rodině Gucciových? Tváří vůně Valentino se také nestane jen tak někdo. Lady Gaga je jistota!

Když 20. ledna vystoupila ve Washingtonu s americkou hymnou, tradičně všechny nadchla. Čerstvě zvolený prezident Joe Biden na ní mohl oči nechat, v černo-červené róbě Schiaparelli se zlatým detailem holubice byla noblesní i sexy. „V těch šatech byla všitá neprůstřelná vesta,“ prozradila o deset měsíců později.

Sama prý byla z Bidena úplně paf. „Byl to nejsilnější okamžik, který jsem jako zpěvačka mohla zažít. Měla jsem dvě a půl minuty na to, promluvit s celým světem. Nejen s prezidentovými fanoušky, ale skutečně s celým světem, protože se octil v plamenech, v děsivé době. Přitom si zaslouží lásku,“ nešetřila emocemi Lady Gaga. Tohle poselství je nicméně platné i nyní, na konci roku...

Navléct vestu jí doporučili, resp. nařídili z FBI po lednovém útoku na Kapitol vedeném příznivci poraženého prezidenta Trumpa. „Záleží mi na mé rodině a chápu, že se při vystoupení dostávám do všech možných nebezpečných situací. Vestu jsem logicky přijala jako jistotu pro sebe i své blízké, pro klid mámy, táty i sestry,“ uzavřela.

Video: Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena

Video
Video se připravuje ...

Lady Gaga na inauguraci prezidenta Joea Bidena Reuters

Fotogalerie
90 fotografií