Z vězení, kde devět let seděl za ozbrojenou loupež, vyšel světoznámý hráč amerického fotbalu O. J. Simpson už v roce 2017. Od té doby byl v podmínce a pod dohledem probačního úředníka. Tak to mělo zůstat až do roku 2022, za dobré chování mu ale zbytek trestu odpustili a teď je ze Simpsona svobodný muž. 

Nevině nevěří

Z toho není nijak nadšená sestra Simpsonovy odloučené manželky Nicole Brownové (†35), která byla spolu s jejím přítelem Ronem Goldmanem (†25) v roce 1994 brutálně zavražděna. Ze smrti obou lidí byl tehdy obviněn právě Simpson. Ačkoli od soudu odešel jako nevinný, sestra Nicole, Tanya Brownová (50) o tom zas tak přesvědčená není. 

Tanya se svěřila serveru TMZ, že ačkoli si podle ní skoro každý zaslouží druhou šanci, u O. J. Simpsona tomu tak není. A už vůbec ne v Hollywoodu, kam podle ní povedou jeho další kroky. 

Extrémně velké ego

Brownové vadí, že Simpson neprojevil nad smrtí Nicole žádnou lítost a za těch téměř třicet let se navíc příliš nezměnil. Podle sestry zavražděné si Simpson nemyslí, že by udělal cokoli špatného.

Někdejší hvězdný sportovec má podle ní enormně velké ego a právě proto by mohl zaútočit na Hollywood. Brownová nicméně doufá, že mu to místní smetánka příliš neulehčí a nepřijme ho hned nadšeně mezi sebe. „Nemůžu ovlivnit, kdo ho podpoří, ale opravdu doufám, že hollywoodská elita ani nemyslí na to, že by ho přijala zpátky. Ale cynik ve mně o tom pochybuje,“ uvedla. 

Los Angeles a zvlášť Hollywood má podle Brownové pověst místa nepříliš hostinného pro ženy. Nebylo by proto tak překvapivé, kdyby se zde O. J. nakonec opět prosadil. „To by bylo opravdu politováníhodné. O. J. nejenomže Nicole zabil, ale roky před tím ji týral,“ uvedla Brownová. 

VIDEO: Kriminalisté pracují na objasnění případu úkladné vraždy. Rodina zavražděného vypsala odměnu 1 milion korun. 

Video
Video se připravuje ...

Kriminalisté pracují na objasnění případu úkladné vraždy. Rodina zavražděného vypsala odměnu 1 milion korun. vražda, loupež, Stodůlky, kriminalisté

Fotogalerie
31 fotografií