Americký herec Will Smith nedávno vydal knihu pamětí s jednoduchým názvem Will a od té doby razí heslo „jakákoliv reklama je dobrá reklama“. Jeho fanoušci už si to ovšem tolik nemyslí. Smith s manželkou totiž v poslední době sdíleli detaily ze svého milostného života jako na běžícím páse a někteří už toho mají dost. 

Dvojice nedávno například odhalila, jak vlastně otevřeli své manželství a začali s polyamorií, jak se v mládí učili, co se každému z nich v ložnici líbí, že nikdy v ložnici neměli problémy nebo jak se jim vede s jejich milenci. Nedávno navíc Will Smith přiznal, že po orgasmech v mládí zvracíval..

Už žádné další detaily!

Na internetu se teď na stránce Change.org objevila petice, která požaduje, aby média přestala s dvojicí dělat rozhovory. V současnosti má již více než šestnáct tisíc podpisů a další neustále přibývají. 

Ačkoli motiv autora není zřejmý, řada podepisujících se vyjádřila zcela jasně. Už nechtějí slyšet žádné další detaily z ložnice slavného páru!

„Doopravdy už je toho moc. Celebrity obvykle nesdílejí víc informací, než kolik chceme vědět, ale tihle dva jsou výjimka. Měli by se na čas trochu stáhnout,“ napsal do poznámky jeden z podepsaných. 

VIDEO: Will a Jada v zamilovaném videoklipu

Video
Video se připravuje ...

Will a Jada v zamilovaném videoklipu youtube

Fotogalerie
55 fotografií