I když v Nepálu nebyla poprvé, ale dokonce tam nějaký čas žila, zřejmě tentokrát podcenila postupnou aklimatizaci ve vysokohorském prostředí. Nebýt rychlé záchranné akce, skončilo by to fatálně. Pro Dorotu Nvotovou musel letět vrtulník a posléze ji sanitka odvezla do nemocnice. Tam jí diagnostikovali plicní embolii. S touto zprávou se podělila se svými fanoušky, ale netrvalo dlouho a odmítači očkování se do ní pustili. 

Poprosím všechny, aby mou plicní embolii přestali zneužívat na své antivax bludy. Jsem těžký kuřák, často létám a chodím do nadmořských výšek. Téměř všichni mi umřeli na infarkty. Čili i genetika. Očkována jsem byla naposledy v květnu. Po návratu mě čeká třetí dávka a půjdu na ni i přes embolii, pokud mi to lékaři doporučí,“ vzkázala z Nepálu zpěvačka. 

VIDEO: Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná!

Video
Video se připravuje ...

Anna Šišková na Valentýna nesmutnila: Asi jsem teď zamilovaná! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Pokoru a úctu k obětem hlouposti a covidu poprosím, šup se naočkovat. P**oviny žerete, ani nekoukáte složení, paničky Ibalgin louskají jak děti ve školce lentilky,  jakmile je píchne u krámů v podbřišku, dokonce už i můj bratr - seriózní prvoligový pervitinový narkoman řekl, že se nezaočkuje… za ten fór to možná stojí, ale to je tak všechno. Takže laskavě vynechejte mou plicní embolii z vašich teorií. To je moje embolie! Nedám! Nepůjčím!“ dodala dcera herečky Anny Šiškové.

Fotogalerie
33 fotografií