James Van Der Beek je bezesporu velice plodným mužem, co má poměrně početnou rodinu. Se svou paní Kimberly, známou filmovou producentkou, totiž vychovává pět potomků - dcerky Olivii (11), Annabel Leah (7), Emilii (5) a Gwendolyn (3), a synka Joshuu (9). Nyní jich je o jednoho více, jelikož Kimberly porodila další dítko – s čímž se šťastní rodiče pochlubili na sociální síti. „S pokorou a s obrovskou radostí oznamujeme, že Jeremiah Van Der Beek dorazil bezpečně a šťastně. Budeme mu říkat Remi, ne ‚dinosaurus‘,“ vtipkoval James s odkazem na rozkošné video, v němž Gwendolyn právě tímto slůvkem oslovuje novorozence.

„Poté, co jsme dvakrát za sebou zažili potrat (v obou případech po sedmnáctém týdnu), nechali jsme tomu volný průběh. Po pravdě řečeno, byl jsem vyděšený, když jsem zjistil, že zase čekáme,“ přiznal herec na instagramu. Jeho paní během jedenáct let trvajícího manželství již prodělala celkem pět potratů, a podle lékařů v Texasu byl na vině její oslabený děložní čípek. I proto pro ni bylo těžké miminko donosit. Poslední dva potraty ji dokonce málem stály život, jelikož je měla v krátkém časovém rozmezí sedmi měsíců. V obou případech tehdy skončila ve vážném stavu v nemocnici. Nakonec se však zadařilo a jejich radost teď nezná mezí.

VIDEO: Krásná Renata Langmannová po porodu dcery: Kila se mě drží, protože jsem dlouho nekojila! 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Renata Langmannová po porodu dcery: Kila se mě drží, protože jsem dlouho nekojila! Markéta Reinischová

Stejně jako mnozí Jeremiahovi sourozenci, i on přišel na svět v domácím prostředí, na jejich rodinném ranči. Jediné dítko, co Kimberly porodila v nemocnici, byla nejstarší dcera Olivia.„Každé dítě nám přináší svou vlastní energii, svůj vlastní projev vůle, své vlastní lekce. Každé z těch, které jsme ztratili, nás obdarovalo různými kousky skládačky... a i proto jsme o to vděčnější za to, co si můžeme užít s tímto milými, moudrými drobečky,“ rozněžnil se představitel hlavního hrdiny ze seriálu Dawsonův svět, který proslavil iKatie Holmesovou (42), bývalou manželku akční hvězdy Toma Cruise (59), či Michelle Williamsovou (41), která měla dceru Matildu (16) s hercem Heathem Ledgerem (†28).

Herec rovněž poděkoval všem, „kteří věděli o naší cestě a ctili naši touhu po soukromí... Děkujeme. Ať se vám ta úcta a karma tisíckrát vrátí. Život je krásný,“ liboval si Van Der Beek. Šestinásobných otců v Hollywoodu mimochodem moc není - kromě „Dawsona“ se títmto titulem dlouhou dobu pyšnil třeba herec Alec Baldwin (63). Ten je od března tohoto roku otcem dokonce sedminásobným. Dceru Ireland (26) měl s herečkou Kim Basingerovou (67), dalších šest potomků se svou současnou paní, instruktorkou jógy Hilarií (37).

Fotogalerie
34 fotografií