„Moje ‚navždy‘ začíná dnes.“ Těmito slovy popsala profesionální celebrita Paris Hiltonová půvabný portrét od fotografa Josého Villy, na němž má na sobě svatební šaty a obličej si zakrývá závojem. Z toho, jak vypadaly její svatební šaty, není mnoho vidět, ale zdá se, že jde o složitou krajku s florálním motivem na průhledné látce, což budí dojem, že je půvabná blondýnka, co se tak ráda stylizuje do panenky Barbie, téměř nahá… zakrytá jenom bělostnými květy. A i když má krajky až ke krku, není pochyb o tom, že půjde o velice sexy outfit. Provokace ostatně byla movité dědičce vždy blízká…

„Den D“ slavné Paris proběhl ve čtvrtek v magické datum 11. 11. 2021, po něm následují tři dny oslav v Bel Air, tedy v bývalém domě jejího dědečka Williama Barrona Hiltona (†91). Nevěsta má během té doby vystřídat celkem desatero šatů, které si speciálně pro tuto příležitost nechala ušít. Její fanoušci je ovšem spatří až v doku-reality show nazvané Paris In Love, která mapuje její cestu od svobodné ženy k vdané paní, čili od žádosti o ruku přes plánování svatby až po líbánky. Během svatební veselice Paris zapěje (mimo jiné) její blízká kamarádka Britney Spearsová (39). A i ona se už mimochodem připravuje na moment, kdy i jí zazní svatební zvony!

VIDEO: Od plotny na nákupy. Paris Hilton má svůj nový kuchařský pořad

Video
Video se připravuje ...

Od plotny na nákupy. Paris Hilton má svůj nový kuchařský pořad Profimedia

V létě se totiž zasnoubila se svým přítelem Samem Asgharim (27), jenž byl původně jejím osobním trenérem… než mezi nimi vzplála láska, kterou dvojice hodlá zpečetit před Bohem i před zákony. Na sociální síti se interpretka hitů Oooos! …I Did It Again, Toxic či I’m A Slave 4 U, již pochlubila odvážnými růžovými šatičkami, u kterých zdůraznila, že „tyhle nejsou moje svatební“. Rovněž však zmínila, že právě v tuto chvíli jí svatební róbu tvoří uznávaná módní návrhářka Donatella Versaceová (66), s níž ji pojí dlouholeté přátelství.

Fotogalerie
66 fotografií