Na hudebním festivalu Astroworld se během koncertu rappera Travise Scotta strhlo davové šílenství. Fanoušci se snažili dostat co nejblíž k pódiu, což vyvolalo v 50 000 davu paniku, která skončila tragicky. Stovky zraněných a 11 mrtvých doplatili na neukázněnost rozlícených fanoušků. Mezi obětmi je i čtrnácti- a šestnáctileté dítě. Nejstarší oběti je pouhých 27 let.

Podle informací deníku The Sun byla na akci přítomna i Scottova partnerka, miliardářská podnikatelka Kylie Jennerová s dcerou Stormi (3) a její sestra, úspěšná modelka Kendall. Očitý svědek popsal, co se dělo, když si slavných krásek na akci, která musela být pochopitelně předčasně ukončena, všiml.

„Procházely kolem těl, když je odváděli z akce po tom, co se ukryly v soukromé části s bodyguardy,“ vypověděl svědek. „Sklonily hlavy a dávaly pozor, aby jim někdo neviděl do tváře. Dělaly všechno pro to, aby si jich nikdo nevšiml a byly zahalené, aby nikdo neviděl jejich reakci. Měly masky a mikiny s kapucí,“ popsal pohled na Kylie a Kendall krátce po tragédii.

Podle amerických médií jsou slavné sestry i Travis Scott z celé události zdrceni a o tom, že na akci někdo zemřel, se dozvěděli sami až ze zpráv.

VIDEO:

Fotogalerie
36 fotografií