Mladá maminka Mishamai z Texasu se celé roky potýkala s poruchami příjmu potravy. Nezdravý vztah ke svému tělu si vytvořila i proto, že propadla cosplayi (nošení kostýmů svých oblíbených hrdinů), který pochází z Japonska a obvykle v něm vystupují „bledé a štíhlé“ Asiatky. Mishamai se v nich zhlédla a nasadila drsnou dietu ve snaze získat podobný vzhled. V jednu dobu si dovolila pouze 800 kalorií denně a několikrát denně cvičila, díky čemuž záhy vážila méně jak 45 kilogramů. Trpěla jak anorexií, tak i bulimií, tedy přejídáním a následným zvracením.

„Tato porucha se u mě plně rozvinula poté, co jsem porodila své dítě. Pět let jsem pak bojovala s jídlem i svým tělem,“ popisovala Mishamai Jam Pressu. Byla jsem i šikanovaná kvůli své váze. Členové rodiny se mě ptali, proč jsem ‚tak tlustá‘, říkali mi, že moje nohy ‚vypadají jako dvě šunky‘. Nebo jako kdyby byly oteklé. Taky mě varovali, že mám sklony k přibírání na váze, takže bych se rozhodně neměla nechat tetovat, protože pak by kresby na mém těle vypadaly hrozně a různě by se na mě deformovaly. Jeden z mých bývalých partnerů mi dokonce řekl, že kdybych někdy vážila přes 55 kilogramů, tak by mě opustil,“ líčila.

VIDEO: Minka Kelly je neuvěřitelně sexy. Magazín Esquire ji zvolil nejpřitažlivější ženou světa

Video
Video se připravuje ...

Minka Kelly je neuvěřitelně sexy. Magazín Esquire ji zvolil nejpřitažlivější ženou světa /YouTube/

Mishamai, bývalá IT pracovnice, ve své práci trpěla syndromem vyhoření a obrovským stresem, a jedinou úlevou od její poruchy příjmu potravy a náročného zaměstnání bylo právě noční převlékání za seriálové a filmové postavy, kdy místo depresivní reality raději zmizela ve světě fantazie. „Cosplay mi dal možnost odpočinout si od monotónnosti a reality. Každý cosplay je nové dobrodružství s novou výzvou. Učím se nové techniky, které si musím osvojit, abych mohla vyrábět své kostýmy. Na conech, tedy srazech stejně nadšených lidí, jsou takhle oblečení všichni. Stále jsem se však trápila kvůli tomu, že jsem tlustá, že mám strie na zadku, že jsem až moc opálená a mám svalnaté paže…“

Mishamai pak sdílela své kostýmy radši jenom na instagramu. Díky svému koníčku brzy začala získávat tisíce fanoušků a záhy se z jejího hobby stalo i zaměstnání. V březnu 2021 odešla z práce v kanceláři a živí se dnes jako influencerka. V současné době má více než 110 tisíc sledujících na Instagramu (@mishamai) – a ještě více na OnlyFans, odkud jí měsíčně jde na 30 tisíc dolarů.

Konečně také získala tolik potřebné sebevědomí. „Bála jsem se reakce na své tělo, ale moje fanouškovská základna byla původně z kulturistiky, jíž jsem se kdysi věnovala, takže byli zvyklí mě vídat v bikinách. Byla jsem ale nervózní ze sexy póz a z toho, jak mě za ně lidé budou soudit. Moji fanoušci mi ale pomohli vyrůst a přijmout svou vlastní jedinečnou krásu. Když oni milují každou mou část, proč bych nemohla i já?“ říká dnes Mishamai.

Fotogalerie
29 fotografií