Nezkušené zbrojířce Hannah Gutierrezové-Reedové se nedávno celý život ze dne na den obrátil vzhůru nohama. Ačkoli vyšetřování tragického incidentu z natáčení westernu Rust nadále pokračuje, řada lidí ze smrti hlavní kameramanky Halyny Hutchinsové a postřelení režiséra Joela Souzy (48) viní právě zbrojířku Gutierrezovou-Reedovou.

Ta sice trvá na své nevině, ale kritika se na ni snáší ze všech stran. Dokonce i někteří kolegové, kteří s ní pracovali v minulosti, si teď neváhají přisadit a hovoří o její údajné neprofesionalitě a nerespektování bezpečnostních pravidel.

VIDEO: Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra.

Video
Video se připravuje ...

Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra. reuters

Majitelka ji chce vystěhovat

Ať už je vina kdekoli, pověst mladé ženy silně utrpěla, což se promítlo i do jejího soukromého života. Kvůli skandálu ji chce totiž dokonce vystěhovat i její domácí. „Chci, aby odešla,“ uvedla majitelka domku, který si Gutierrezová-Reedová pronajímá, pro Fox News. Žena si přála zůstat v anonymitě.

Majitelka nemovitosti si údajně nepřeje, aby tam mladá filmařka nadále bydlela. „Řekla jsem jí, že se musí odstěhovat,“ řekla žena. Gutierrezová-Reedová si tak zřejmě ke všemu ostatnímu ještě bude muset hledat nové bydlení.

Zbrojířka podle informací Fox News bydlela na místě poslední rok. Malý domek z roku 1978 se dvěma ložnicemi leží poblíž řeky Colorado ve městě Bullhead City v Arizoně. Podle webových stránek zaměřených na prodej a pronájem nemovitostí je jeho cena stanovena na 190 tisíc dolarů, tedy zhruba na 4,2 milionu českých korun.

Mladí spolubydlící

Domek je ve špatném stavu a je na něm patrné, že by potřeboval řadu oprav. „Pamatuji si ji, protože tehdy měla blonďaté vlasy. Bydlela tam s dalšími mladými. Přicházeli a odcházeli… Je to barabizna. Neumím si představit, jak to musí vypadat uvnitř,“ popsal médiu někdejší soused.

„Neznám ji, ale viděla jsem ji přicházet a odcházet. Je to jen maličký domek, žádný palác,“ vyjádřila se další žena ze sousedství.

VIDEO: Jak došlo k výstřelu Aleca Baldwina? Podívejte se na animaci nehody!

Video
Video se připravuje ...

Jak došlo k výstřelu Aleca Baldwina? Podívejte se na animaci nehody! Reuters

Fotogalerie
70 fotografií