„Jsme prostě zoufalí. On se mnou mluvil, i když jen výjimečně, ale nic mi o nádoru neřekl, protože byl pořád dobře naladěný,“ prozradil v rozhovoru pro pořad Storie Italiane otec zesnulého modela Claudio Rubicondi.

Neměl ponětí, že Rossanovi byla diagnostikována rakovina kůže. Dokonce ani o tom, že jeho syn někde leží na smrtelné posteli, vůbec nevěděl. Vše se dozvěděl teprve, když Rubicondi naposledy vydechl a zpráva se začala pomalu šířit. „Zavolal mi nějaký americký novinář, aby mi řekl, že už můj syn není na světě, řekl mi o jeho smrti a ještě něco dalšího. Bylo půl dvanácté dopoledne, když mi to řekl,“ hořekoval Claudio v italském pořadu, který moderuje Eleonora Daniele.

Může to působit dost zvláštně, že by se Rossano své rodině nesvěřil, a tak se nabízí otázka, jak blízký vztah spolu vlastně měli. „Neměli jsme mezi sebou konflikt, to spíš s bratrem, protože ho pořád káral a říkal mu, aby některé věci nedělal,“ vysvětloval muž problematické vztahy v rodině. Je ale jasné, že svého syna měl velmi rád - dokonce mu říkával roztomilou přezdívkou Boccio – tedy zdrobnělinou od slova bocciolo, což italsky znamená poupě.

Později se mu ozvala i bývalá snacha Ivana, která si modela vzala za muže v roce 2008. O rok později se rozvedli, ale stýkali se i dál a podle posledních zpráv si byli blízcí až do smutného konce... A dokonce prý měli mít i před druhou svatbou. „Ivana Trumpová mi zavolala včera a plakala. Ale moc jsem jí nerozuměl, protože nerozumím anglicky. Poznal jsem ji v Římě a náš vztah byl skvělý. Velká žena, byla to pro něj taky tak trochu druhá máma,“ dodal smutně Claudio.

Ivana Trumpová, rozená Zelníčková, byla vdaná hned čtyřikrát. Jejím druhým mužem byl pak podnikatel a milionář Donald Trump (75), exprezident USA. S ním má také tři děti - Donalda mladšího (43), Ivanku (40) a Erica (37).

VIDEO: Ivana a Donald v reklamě na pizzu

Video
Video se připravuje ...

Ivana a Donald v reklamě na pizzu youtube.com_ Las Vegas Time Machine /BPŽ

Fotogalerie
38 fotografií