Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vyladěná Ivanka Trumpová frnkla do New Yorku za matkou: Setkání pod dohledem bodyguardů

Autor: Darina Jíchová - 
28. dubna 2021
14:02

Ivanka Trumpová se s manželem na skok vrátila do New Yorku, kde pod dohledem bodyguardů navštívila svou matku, českou podnikatelku a bývalou lyžařku Ivanu Trumpovou, rozenou Zelníčkovou. Někdejší první dcera Spojených států a poradkyně v Bílém domě působila svěže a odpočatě, zaujala ležérním modelem v džínách a černém tričku. K matce se ale vymódila do černo-béžové kombinace, z New Yorku zamířila zpátky na Floridu, uvedl list Daily Mail.

Černé tričko v kombinaci s černými kalhotami ke kotníkům Trumpová doplnila kabátem v barvě velbloudí srsti a tělovými balerínami od Christiana Louboutina v hodnotě 12 tisíc korun, model doladily sluneční brýle, stylová kabelka a rouška, kterou někdejší první dcera USA na veřejnosti odkládá jen málokdy. Podle svědků návštěva u matky zabrala Trumpové 45 minut.

V doprovodu ochranky

Napilno měl i její manžel Jared Kushner, ten musel absolvovat hned několik jednání. Pro tuto příležitost odložil kraťasy a tričko, model, ve kterém se v Miami pohybuje nejčastěji, a navlékl se do na míru střiženého tmavě modrého obleku, také on jako hlavní doplňky zvolil sluneční brýle a roušku. Oba bývalé poradce exprezidenta Donalda Trumpa v New Yorku na každém kroku doprovázela ochranka. Bodyguardi pomáhali i s balením, než manželé zamířili na letiště.

Ochranku placenou z kapes daňových poplatníků má Trumpová na půl roku po odchodu z Bílého domu, což jí vyjednal otec. Jako dospělá dcera amerického prezidenta by jinak totiž na hrazenou ochranku neměla nárok. Není neobvyklé, že prezidenti s koncem své prezidentury trvají na tom, aby jejich děti byly pod dohledem agentů tajné služby, nicméně většinou se jedná o bodyguardy pro nezletilé nebo vysokoškoláky, ne dospělé.

Trumpovi na Floridě

Je to teprve podruhé, kdy se letos Trumpová objevila v New Yorku, kde žila před tím, než s rodinou po zvolení svého otce přesídlila do Washingtonu. V hlavním městě USA strávila 4 roky, nyní žije v Miami. S rodinou pobývá v luxusním apartmánu, kde čeká, až bude dostaven její nový dům. Na Floridu se po odchodu z Bílého domu uchýlil také exprezident Trump. Do „slunečného státu“ se přestěhovala i exprezidentova mladší dcera Tiffany, spekuluje se o tom, že sem zamíří rovněž jeho dospělí synové Donald mladší a Eric.

Trumpová si nový život užívá, uhlazený vzhled, vysoké jehly a stylové kostýmky a šaty vyměnila za ležérnější oblečení, nejčastěji ji lze ale zahlédnout ve sportovním nebo v plavkách. Trumpová se vyhýbá veřejnému životu a stáhla se i ze sociálních sítí, výjimku udělala v případě očkování proti koronaviru, kdy svým fanouškům oznámila, že už má za sebou první dávku.

Video  Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí.  - Reuters
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi