Je to už 28 let, co byl v březnu roku 1993 během natáčení filmu Vrána nešťastnou náhodou zastřelen herec Brandon Lee (†28), syn mistra bojových umění Bruce Leeho (†34). Herec zemřel pouhé dva týdny před plánovanou svatbou se svou snoubenkou Elizou Huttonovou. 

Huttonová celé ty roky o tragédii veřejně nepromluvila. V souvislosti s nehodou, ke které došlo minulý týden během natáčení westernu Rust, teď ale poprvé prolomila mlčení. 

Čas na změnu

„Před 28 lety jsem byla ochromená šokem a žalem z tak nesmyslné ztráty lásky mého života, Brandona Leeho,“ uvedla pro časopis People. „Moje srdce je opět plné bolesti za manžela a syna Halyny Hutchinsové a za všechny, kterých se tato tragédie dotýká,“ vyjádřila svou soustrast. Podle Huttonové se jedná o další tragédii, které se dalo snadno předejít. 

„Naléhám na ty, kteří mají tu moc dosáhnout změny, aby zvážili alternativy k používání skutečných zbraní během natáčení,“ prosila hercova snoubenka. Huttonová zároveň na svůj instagramový účet pověsila snímek z října 1992, na kterém je s Leem v Benátkách krátce poté, co se zasnoubili. „Neexistuje nic jako zbraň jako rekvizita,“ napsala do popisku. 

VIDEO: Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu!

Video
Video se připravuje ...

Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu! reuters

Fotogalerie
61 fotografií