Přestože by si mnozí z nás přáli, aby byl s pandemií viru covid-19 už konec a naše životy se zase vrátily do starých kolejí, vážná nemoc kolem nás nepřestává zuřit. Mezi nakaženými se nyní bohužel nachází i zpěvačka Patricia Kellyová, členka slavné skupiny Kelly Family, co v devadesátých letech bořila hudební hitparády i v tuzemsku. O víkendu musela být podle německého magazínu BILD hospitalizována v nemocnici v Düsseldorfu na covidovém oddělení, jelikož nemoc u ní měla nečekaně těžký průběh.

Zpěvačka je přitom očkovaná, a ještě předtím, než se rozhodla vakcinaci postoupit, koronavirus jednou prodělala. Tentokrát však nebezpečná choroba udeřila ještě silněji, což je u očkovaného člověka velice neobvyklé. Jistý podíl by na tom ale mohlo mít i to, že se v té době léčila s nohou, a tudíž byla její imunita oslabena léky.

Přestože by podle německých deníků už zpěvaččin stav měl být stabilní, v nemocnici nadále zůstává. Její plánované televizní vystoupení v pořadu televizní stanice ARD v sobotu bylo však zrušeno, stejně jako plánovaný koncert v Hannoveru, k němuž mělo dojít 25. října. Zda dojde na další plánovaná vystoupení, je prozatím také ve hvězdách.

VIDEO: Pustili jsme Angelovi z Kelly Family, co o něm zpívají Tři sestry! Jak reagoval? 

Video
Video se připravuje ...

Pustili jsme Angelovi z Kelly Family, co o něm zpívají Tři sestry! Jak reagoval? Blesk TV

Tomu, že je na tom Patricia již lépe, nasvědčuje i poslední příspěvek na sociální síti, který na instagram nahrál její produkční tým. Na internet totiž sdíleli snímek z Patriciina nemocničního lůžka, co zabírá kromě nemocničního vybavení také stoleček, na kterém má zpěvačka černobílou fotku, obrázek Ježíše Krista a růženec. 

Je totiž silně věřící, podobně jako její sourozenci – mladší bratr Paddy (43) jednu dobu dokonce pobýval v klášteře v jižní Francii, kde žil mnišským životem, a vystupoval leda tak na náboženských festivalech.
Fotogalerie
41 fotografií