V podání herce Chrise Hemswortha je dokonce i dovádění ve vlnách sexy! Světlovlasého a modrookého Australana sice proslavila role „severského“ boha hromu z filmových adaptací komiksů společnosti Marvel, aktuálně se ale chystá na natáčení pokračování akčního thrilleru Vyproštění z dílny Netflixu. Kvůli roli neohroženého žoldáka Tylera Rakea, který nelítostně likviduje jednoho protivníka za druhým, potřebuje být jaksepatří v kondici – a taky že je!

Svou dokonalou figuru předvedl Hemsworth v australském letovisku Byron Bay, kde se ukázal jako skutečně velice aktivní člověk – v jeden den stihl totiž jak natočit reklamu na fitness aplikaci, tak i učit své ratolesti jízdě na surfu. Se svou manželkou Elsou Patakyovou (45), o sedm let starší herečkou, než je on sám, má děti rovnou tři: dcery Indii Rose (9) a Sashu (7) a synka Tristana (7). Na pláž s sebou vzal svá dvojčata a po celou dobu se jim jako správný a obětavý otec věnoval.

VIDEO: Hemsworth a Holland: Podívejte, jak si "poměřují pindíky"!

Video
Video se připravuje ...

Hemsworth a Holland: Podívejte, jak si "poměřují pindíky"! Falcon

Se stejným nasazením pak šel i do natáčení, během něhož ukázal své svaly snad ze všech stran. Ve vlnách působil jako zosobnění Adonise, s útlým pasem, širokými rameny a nabušenými bicepsy, tricepsy a kdo ví čím ještě. Vlastně by mohl fungovat jako velice rajcovní pomůcka anatomie, na které by se informace o lidském těle s gustem učila nejedna žena. Pokud by se tedy dokázala patřičně soustředit… Ale co bychom vám tady zbytečně popisovali, podívejte se do naší galerie a posuďte sami!

Fotogalerie
66 fotografií