Hvězda seriálu Chirurgové nebo filmu 27 šatů Katherine Heigl si v dětství prošla opravdu traumatizující zkušeností. Když jí bylo pouhých 8 let, během tragické nehody ze dne na den přišla o staršího bratra Jasona. 

„Tohle je můj bratr Jason. Na téhle fotce mu bylo asi 12 nebo 13. Jason měl 23. září 1986 autonehodu a na týden skončil na přístrojích na jednotce intenzivní péče. Odpojili ho přesně před 35 lety. Týden před jeho 16. narozeninami,“ svěřila se nečekaně fanouškům Heigl na svém instagramovém profilu. 

Heigl nechává rodinnou historii spíš v soukromí. „Moc o něm nemluvím. Nebo o tomhle dni. Nebo o těch týdnech a měsících a letech, které následovaly, ale moje matka napsala kamarádce dnes ráno e-mail, který mi ukázala, a já jsem si řekla, že bych ráda sdílela její slova, protože to, co říká, je velmi důležité. Nejen pro naši rodinu, ale pro každého, kdo ztratil někoho milovaného příliš brzy,“ uvedla v příspěvku. 


Katherine citovala slova své matky, Nancy Heigl, ze kterých mrazí. „V tento den v roce 1986 zemřel. Celý den létaly různé helikoptéry do nemocnice Norwalk Hospital na CT, přivážely chirurgy z jiných nemocnic a v podvečer ho operovali. Vzali jeho orgány k transplantacím,“ vzpomínala matka zemřelého chlapce. 

Podle herečky učinili její rodiče rozhodnutí, o kterém věděli, že by s ním Jason sám souhlasil. „Darovali jeho oči. Jeho srdce. Jeho plíce. Darovali, co mohli, protože nejenže věděli, že by si to tak Jason přál, ale také nechtěli, aby někdo další trpěl tak, jak museli oni, pokud tomu lze předejít,“ popsala Heigl upřímně tehdejší motivy svých rodičů. „Moje matka pořád říká, že to nebylo jednoduché, ale bylo to správné,“ dodala. 

„Dnes na výročí Jasonovy smrti, prosím nás všechny, abychom nedělali to, co je jednoduché, ale to, co je správné, a stali se dárci orgánů. Smrt je nevyhnutelná. Tragédie se stávají. Ale nikdo z nás v tom není sám. Alespoň to mě naučil Jason,“ zakončila herečka svou prosbu. 

VIDEO: Penis vašeho partnera může prozradit vážnou nemoc. Jak to poznáte?

Video
Video se připravuje ...

Penis vašeho partnera může prozradit vážnou nemoc. Jak to poznáte? Videohub

Fotogalerie
79 fotografií