Dakotu samozřejmě nejvíce proslavila role Anastasie v trilogii 50 odstínů šedi. Tam vystřídala velkou řádku kostýmů, a i když tam začínala coby něžná šedá myška, posléze se pořádně rozjela a našla v sobě dračici. 

Stejně tak se nyní sexy oblečení otevřela i ve skutečnosti. Dříve nosila dcera Melanie Griffithové (64) spíše romanticky laděné modely, ale nedávno vynesla na filmový festival v New Yorku odvážnější kousek.

Převedla se celá v černém a napodobila tak trochu i známý model z pohádky O chytré horákyni, jelikož skutečně vypadala trochu »oblečená neoblečená«. K černým koženým kalhotám si totiž vzala průsvitný top, který velmi lichotil její postavě, zároveň ale nepůsobil lascivně a dal i prostor k fantazii.

Že by se Johnsonová inspirovala právě 50 odstíny? Již v minulosti naznačila, že si s kolegy museli kvůli natáčení ledaccos vyzkoušet.. „Nechtěli jsme natáčet film o něčem, co jsme si sami nevyzkoušeli na vlastní kůži. Tak, abychom skutečně nějakým způsobem ctili komunitu BDSM a vše jsme udělali správně,“ odhalila Dakota v rozhovoru pro magazín Marie Claire.

VIDEO: Styl Dakoty Johnsonové

Video
Video se připravuje ...

Styl Dakoty Johnson youtube.com/Krishyam/BPŽ

Fotogalerie
44 fotografií