Poté, co se Dakota Johnsonová objevila na premiéře svého nejnovějšího filmu a na červeném koberci okouzlila upraveným úsměvem, na sociálních sítích se rozbouřila vášnivá debata o tom, co to pro herečku znamená. Její „chybějící díra mezi zuby" byla dokonce v nejpopulárnějších tématech na twitteru. Dakota, která je dcerou slavné herečky Melanie Griffithové (61), se v úterý objevila v talk show Jimmyho Fallona (44), kde celou situaci vysvětlila. 

„Měla jsem v ústech taková permanentní rovnátka od doby, když mi bylo 13. Pak jsem ale měla velké problémy s krkem, tak se moje ortodontistka rozhodla, že musí ven," vysvětlovala poněkud zmateně devětadvacetiletá hvězda. „Pomohlo to, a ta díra se zavřela sama od sebe," dodala Johnsonová.

Hvězda erotické trilogie 50 odstínů byla v šoku, když si kvůli svému proměněnému úsměvu přečetla spoustu článků a diskuzí na internetu. „V první řadě, že moje díra mezi zuby bude událostí číslo jedna, je pro mě v dnešním světě skutečně blázinec," divila se brunetka. Zároveň ale ujistila fanoušky, že se brzy vrátí k původní verzi. „Mně ta díra mezi zuby taky chybí. Ale nebojte, bude zpátky. Zubařina dokáže v dnešní době zázraky," dodala Johnsová s tím, že si pořídí taková rovnátka, díky kterým se jí úsměv vrátí do původní podoby. 

Za jejím rozhodnutím je ale pravděpodobně pouze velká kritika, která se objevila na internetu. „Jsem velmi smutná. RIP, Dakoty díro mezi zuby," vtipkovala jedna z jejích fanynek na twitteru. „Zase jsme přišli o dalšího normálního člověka, který nám dával naději," píše další. „Vypadá úplně jinak, její úsměv byl jejím poznávacím znamením. Myslím, že má po kariéře, není už ničím speciální. Ve filmech už se na ni dívat nebudu," drsně zhodnotil Dakotin nový vzhled zklamaný fanoušek. 

VIDEO: Podívejte se do zákulisí natáčení Padesáti odstínů šedi 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se do zákulisí natáčení Padesáti odstínů šedi Universal Pictures

Fotogalerie
68 fotografií