Že by slavný bouřlivák Pete Doherty, jenž v minulosti randil například s Kate Mossovou (47) a udržoval blízké přátelství s Amy Winehousovou (†27), přece jenom zkrotnul? Opět platí slavné pořekadlo, za vším hledej ženu. Rebel, jenž po boku slavné modelky strávil několik let v permanentním „rauši“, byl nejednou zatčen za držení drog, a v roce 2012 ho dokonce vyhodili z luxusní léčebny v Thajsku, kde vůbec neprojevil vůli odvykat svým závislostem, našel klid a mír po boku krásné brunetky, která má na něj podle všeho dobrý vliv. Prý je už zhruba dva a půl roku čistý.

Zkrotit se ho podařilo snoubence Katii de Vidasové. Manželé, kteří své zasnoubení oznámili teprve v úterý, si ve čtvrtek vyměnili své svatební sliby na soukromé veselce v hotelu Domaine Saint Clair ve francouzském městě Etretat, kde spolu bydlí poslední tři roky. Přímořská vila v přestavěném zámku z 19. století se nachází pouhých 500 metrů od pláže a může se pochlubit vyhřívaným venkovním bazénem, knihovnou a krytou terasou s krbem. Byla tedy ideálním místem pro tak velkou, respektive významnou událost.

VIDEO: Lilia Khousnoutdinová: Svatba bude ještě letos!

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinová: Svatba bude ještě letos! Marketa Reinischova

Utajená svatba se „provalila“, jak už to v dnešní době bývá, na sociálních sítích. To když jeden ze svatebních hostů sdílel fotku rozesmátých novomanželů krátce poté, co si řekli své „ano“. Zatímco ženich má na sobě slušivé černé kvádro, které zdárně maskuje jeho kila, která během poklidného života ve Francii nabral, nevěsta je oblečená v kratičké bílé svatební šaty doplněné závojem s hvězdičkami. Členka Peteovy rodiny Julia Malletová také sdílela obrázek novopečených manželů s popiskem „když zjistíte, že se váš bratranec přes noc oženil… Gratulujeme Petovi a Katii Dohertyovým!“

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený David Simon (@dirtydavesim)

Podle všeho snoubenci dali o plánované veselce vědět jenom velmi málo lidem, aby se jejich velký den konal pokud možno jenom s jejich nejbližšími. Podle britského deníku Daily Mail se svatby účastnili Peteovi rodiče, kteří oba sloužili v britské armádě (otec Peter měl hodnost majora, maminka byla ošetřovatelkou-desátnicí), i Peterova sestra Amy. Nechyběly tam určitě ani Peteovy děti z jeho předchozích vztahů. S písničkářkou Lisou Moorishovou (49) má Pete syna Astila (18) a s modelkou Lindi Hingstonovou (43) dceru Aisling (9). Katia je (prozatím?) bezdětná.
Fotogalerie
27 fotografií