Podle informací televize Joj to má mít souvislost s drogovou trestnou činností. Dvojice má být údajně součástí zločinecké skupiny, která dlouhodobě obchoduje s drogami. A nejenom oni, ale i Tibor G. (38), který se věnuje bojovému umění. Právě on měl být hlavním cílem dnešní policejní akce.

"Velká protidrogová akce na západě: NAKA zdržela až 15 osob. Příslušníci Národní kriminální agentury zasahují od brzkých ranních hodin na vícero místech ve vícero karajích, v Bratislavském, Trnavském a Trenčínském kraji. V průběhu protidrogové akce policicisté provedli vícero domovních prohlídek i prohlídek nebytových prostor, zadrželi 15 osob. Víc informací bude možné říci po vykonání potřebných procesních úkonů,“ zní oficiální stanovisko NAKA.

Podle redaktora webu pluska.sk, který je právě v Miloslavově, Zuzanu zadrželi v jejím bytě v bratislavském Ružinově. Prohledali její byt i auto. Momentálně ji dovezli policisté do domu v Miloslavově, kde se nachází až pět policejních aut. Jak dále informuje portál tvnoviny.sk, muži zákona zadrželi více než 10 lidí. Zakuklenci zadrželi i známého podnikatele z Hlohovce Miroslava Farkaše, který je jen měsíc na svobodě. Ve vazbě strávil přes 20 měsíců za podvody s nemovitostmi. Zadržení jsou podezřelí z drogové trestné činnosti a ze založení, zosnování a podpory zločinecké skupiny.

 

Video: Zuzanu Plačkovou odvádí policie

Video
Video se připravuje ...

Zuzanu Plačkvou odvádí policie Plus JEDEN DEŇ

Když Zuzana Plačková vyšla z policejního auta, zakřičela: ,,Konečně se cítím jako z Hollywoodu!" Následně vešla s muži zákona dovnitř do domu. Po prohlídce ji opět odvezli pryč. Ještě stihla zakřičet, že se vyjádří prostřednictvím Instagramu.

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Zda je do drogového skandálu zapletená i manželská dvojice se brzy ukáže, protože Zuzana Plačková je na Slovensku velmi populární pro své podnikání a hlavně okázalý luxus, kterým se chlubí. Už to, že jezdí terénním vozem v růžové barvě, nebo její plastické úpravy. 

Na dovolené létá soukromým letadlem, vybírá si ty nejdražší hotely, utrácí horentní sumy za značkové oblečení, šperky a kabelky. Pro mnohé ze Slovenek je vzorem, právě proto ji na Instagramu sleduje 766 tisíc lidí. 

Fotogalerie
82 fotografií