Od té doby, co představitelka agentky Scullyové z Akt X hraje sexuoložku Jean Milburnovou v seriálu Sexuální výchova, ji prý cizí muži bombardují fotkami svého nádobíčka. Vymyslela proto, jak se jim vyhnout. „Mám někoho, kdo projde všechny zprávy, než je vidím já. A to včetně fotek penisů,“ prozradila herečka Gilian Andersonová. „Nemám instagram v mobilu, ale občas mi řeknou, že jich zase spousta přišla. Lidi jsou šokující!“ dodala nevěřícně.

Důvodem, proč jí mnozí fanoušci důvěřují natolik, aby jí posílali takto intimní fotografie, je možná i to, jak otevřeně Andersonová hovoří o své sexualitě. Například se netají svou bisexuální orientací a vztahy s osobami stejného pohlaví.

Na veřejnosti však byla vždy vídána pouze s muži. Jejím prvním manželem byl Clyde Klotz (59), umělecký ředitel a produkční. Po třech letech se rozvedli. Nedlouhé trvání mělo i její druhé manželství s producentem Julianem Ozannem (56). I s tím byla pouhé tři roky.

VIDEO: Gillian Andersonová natáčí v Česku

Video
Video se připravuje ...

Gillian Andersonová natáčí v Česku Martin Hykl

Naposledy randila s Peterem Morganem, scenáristou seriálu Koruna, kde Gillian v současnosti září coby „Železná lady“ Margaret Thatcherová (†87). Za svůj výkon byla mimochodem o víkendu oceněna soškou Emmy. V posteli jí nyní dělají společnost pouze dva čtyřnozí kamarádi, pejsci Stella a Nelson.

Fotogalerie
57 fotografií