Když Justin a Hailey Bieberovi dorazili na newyorskou slavnost Met Gala, zaujali fanoušky i něčím docela jiným než jen svými honosnými outfity. Slavný zpěvák se totiž zarputile držel modelčina bříška. Okamžitě se tak rozjely spekulace, jestli manželský pár nečeká své první miminko. 

V určitý moment ale Hailey ruku manžela ze svého bříška sundala. Zatímco podle některých chtěla právě podobným spekulacím předejít, podle jiných možná chtěla požehnaný stav ještě na chvíli skrýt. Podobně přitom pár působil již na fotografiích z konce letošního července. 

S jakýmikoli teoriemi jsou ale fanoušci slavné dvojice již opatrní. V dubnu 2019 totiž Bieber na sociální sítě umístil snímek z ultrazvuku, jako by oznamoval, že se jeho rodina brzy rozšíří. Nakonec se však ukázalo, že šlo jen o vtip. 

Hailey Bieber se v minulost vyjádřila pro časopis Vogue Arabia, že ještě nějaký čas žádní potomci v plánu nejsou. „Miluju děti a nemůžu se dočkat, až budu mít vlastní. Můžu říct, že teď už je to blíže realitě, ale určitě ne nikdy v brzké době,“ uvedla. 

A podobně to podle všeho vidí i Justin Bieber. „Miluju chodit s tebou na rande, lásko. Jednou budu chodit na ‚rande‘ s naší dcerou. Ne v nejbližší době, nijak nepospíchám. Chci si tě na chvíli užít jen sám,“ napsal před časem ke společné fotografii se svou ženou. 

VIDEO: Justin Bieber vs. Babiš v remixu: Čí hitovka SORRY je lepší, jako?

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber vs. Babiš v remixu: Čí hitovka SORRY je lepší, jako? Blesk TV

Fotogalerie
28 fotografií