Psal se rok 2005 a v tehdejší nejpopulárnější české hitparádě Eso na Nově se poprvé objevil pop-rockový hit Durch den Monsun od partičky dospívajících kluků z německého městečka Magdeburg. Ti nejen v Německu, ale i právě v okolních zemích, včetně Čech, vzbudili velký rozruch zejména v řadách tehdy náctiletých slečen.

Jedny milovaly Billa Kaulitze, který se našel v takzvaném gothic stylu, jen trochu víc v metrosexuální podobě, další podlehly kouzlu jeho dvojčete, kytaristy Toma, jenž v té době preferoval hip-hop styl oblékání a k tomu patřící kšiltovky. Dnes je z něj elegán, dlouhou kštici si stále nechal a nejčastěji je viděn po boku své o 16 let starší manželky, krásné modelky Heidi Klum (48).

Zato Bill, ten se změnil k nepoznání. Extravagantní styl mu sice zůstal vlastní, ovšem od let největší slávy zkrátil vlasy, přebarvil je z černé na platinově blond a své tělo si vylepšil o mnoho tetování a piercingů. Zkrátka jeho byste bez přehání po těch letech opravdu nepoznali. Metrosexuálem ovšem zůstal a jeho milostné vztahy jsou dodnes tabu. Spekuluje se, že je gay, tuto informaci však nikdy nepotvrdil.

Kapela Tokio Hotel se nicméně nerozpadla a koncertují dodnes. Před nedávnem oslavili 16 let od vydání zmíněné písně Durch den Monsun, která je stejně jako všechny i nové písně přezpívaná do angličtiny. Parta Němců, kterou doplňuje ještě bubeník Gustav Schäfer a basák Georg Listing, koncertuje mnoho let i ve Spojených státech, kde si vytvořili základnu věrných fanoušků. Podívejte se na fotky, jak vypadá Bill i ostatní členové kapely dnes!

VIDEO: Zpěvák Tokio Hotel předváděl na módní přehlídce

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Tokio Hotel předváděl na módní přehlídce. Youtube.com

Fotogalerie
29 fotografií