Většina žen, které se vdávají podruhé či potřetí, preferují malé rodinné svatby. Ovšem to neplatí pro modelku Heidi Klumovou. Kráska pocházející z Německa byla již provdaná dvakrát a svou třetí svatbu dokonce oslavila dvakrát! Heidi Klumová před časem začala randit s kolouškem Tomem Kaulitzem. Devětadvacetiletý muzikant se proslavil jako zakladatel a kytarista skupiny Tokio Hotel. Už od začátku bylo vidět, že je to láska jako trám. Pár se zasnoubil v prosinci. Tom Heidi požádal o ruku při romantické snídani, kterou uspořádal spolu s jejími dětmi, které má z předchozích manželství.

„Jeli do Mexika před jejich zásnubami, kolem dne Díkůvzdání, a tehdy začal s dětmi mluvit o jeho tajném plánu. Bylo to pro ně velice těžké udržet to v tajnosti. Byly tak nadšené a šťastné za jejich mámu. Tom šel za dětmi a zeptal se jich, zdali souhlasí, když Heidi požádá o ruku, a řekly ano. Tak Tom a děti společně připravili snídani pro Heidi, kde byla káva, květiny a krabička s prstýnkem. Pro Toma bylo důležité, aby se děti celé věci zúčastnily,“ řekl zdroj blízký páru pro People.

Snoubenci si řekli ano dva měsíce po zasnoubení při tajném obřadu. Ovšem jeden svatební obřad zamilovanému páru nestačil a tak se rozhodli, že svatební veselku uspořádají podruhé! Již v únoru Heidi prozradila, že s Tomem chystají druhou pompézní veselku. O detailech však nechtěla mluvit. „Jsme dva Němci, bude to velice organizované a na čas. Velice, velice na čas a velice organizované,“ smála se Klumová, která je často dotazována, zdali jí nevadí velký věkový rozdíl. Heidi je o sedmnáct let starší než Tom. Ovšem jak sama říká, na věku nezáleží. „Můj přítel je o mnoho let mladší než já a hodně lidí se nad tím pozastavuje a ptá se na to. Já o tom opravdu moc nepřemýšlím. Musíte prostě jen žít šťastný život, bez toho, aniž byste si dělali starosti, co si lidé myslí, protože právě starosti dělají vrásky,“ uzavřela Klumová.

Druhou veselku tedy pár oslavil ve velkém stylu u pobřeží italského ostrova Capri. Klumová a Kaulitz si pronajali luxusní jachtu Christina O., která je velice oblíbená mezi elitou. Několikapatrovou jachtu si pronajal i monacký princ Rainier III a oslavil na ní svatbu s princeznou Grace Kellyovou. Jachtu kdysi vlastnil řecký miliardář Aristotteles Onassis a slavil na ní svatbu s Jacqueline Kennedyovou.

Svatebního veselí se v sobotu u středozemního pobřeží zúčastnily děti Heidi Klumové a dorazil i bratr Kaulitze Bill.

Fotogalerie
145 fotografií