Kráska s ikonickým obočím pobývá v Praze už nějaký ten pátek. Společně s hollywoodským krasavcem Orlandem Bloomem (44) u nás natáčí fantasy seriál Carnival Row, v němž hraje vílu Vignette Stonemoss. Na pochod, který je jakýmsi vyústěním celého týdenního festivalu, dorazila v dobrém rozmaru i s pejskem Leem.

Dnes milá návštěva v backstage na Prague Pride. Přišla se podívat samotná Cara Delevingne,“ zveřejnil jeden z účastníků cenný úlovek. „Zrovna jsem tancoval tělo na tělo s Carou Delevingne na Střeláku. Normální sobota,“ připojovali se další a další aktéři se snímky s múzou návrháře Karla Lagerfelda (†85). Cara rozhodně neměla problém začlenit se do davu a nehrát si na světovou star.

Nahota a díry v zádech

O topmodelce je známo, že s odhalováním nemá žádný problém. To ostatně předvádí nejen v seriálu Carnival Row, kde už odhalila prsa. Pravidelně zásobuje své fanoušky žhavými snímky a pro fantazii už zbývá hodně málo prostoru. Nyní se pochlubila podivným postrojem á la pás cudnosti nebo dírami na zádech, které nejspíše budou součástí kostýmu, protože její role víly má na zádech samozřejmě křídla.

Video: Vážný obličej? Ten na tváři Cary Delevingneové nenajdete! 

Video
Video se připravuje ...

Vážný obličej? Ten na tváři Cary Delevingneové nenajdete! Instagram.com

Fotogalerie
47 fotografií