Amber Heard a Cara Delevigne jsou kamarádky ještě z doby, kdy Heard a Depp nebyli manželé. Amber byla také jedna z prvních hollywoodských hereček, která se velmi brzo ve své kariéře přiznala k bisexuální orientaci a až do roku 2012 byla ve vztahu se ženou, fotografkou Tasyou van Ree.

Ovšem člověk by řekl, že když je Johnny Depp jednou idolem dívek a žen po celém světě a jeho obliba s věkem neslábne, bude se v partnerských vztazích cítit sebejistě. A to i v případě, že se jeho drahá polovička otáčí nejen za krasavci, ale i za krasavicemi.

Podle zdroje z okolí rozvádějícího se páru tomu ale bylo přesně naopak! Johnny Depp prý neměl dobře snášet, že si jsou jeho manželka s modelkou velmi blízké a že se jejich vztah občas dostane do polohy laškovného flirtování. Dokonce údajně na svou nastávající exmanželku křičel, že z něj veřejně "Dělá blbce!"

Zdroj z okolí páru, jehož identita je samozřejmě neznámá, však už nevysvětlil, proč by neměl mít Johnny z takového vývoje ve vztahu jeho ženy a její dobré kamarádky vlastně radost. S trochou šikovnosti by přece mohl dostat do postele ne jednu, ale dvě světoznámé krásky a ani by se mu to nepočítalo jako nevěra.

Možná tedy bude něco pravdy na tvrzení Amber Heard, podle které Deppovi kokain a alkohol v průběhu jejich manželství zatemnily zdravý úsudek a rozum. Místo toho mu omamné látky mají způsobovat jenom paranoiu a psychózu, které měly vést k tomu, že ji slovně i fyzicky napadal.

Fotogalerie
10 fotografií