Jordisona našla rodina mrtvého v posteli. Jednoduše večer usnul a ráno už se neprobudil, jak uvádí americký web TMZ. Co přesně stojí za příčinou náhlého úmrtí, není jasné. Vyloučeny jsou již verze, že by v tom byly drogy či cizí zavinění.

„Joeyho smrt v nás zanechala prázdná srdce a pocity nepopsatelného smutku. Těm, kteří znali Joeyho, rozuměli jeho ostrovtipu, obrovskému srdci a jeho lásce ke všemu, rodině a hudbě,“ zní v oficiálním vyjádření zdrcené rodiny, kterou po sobě bubeník zanechal.

Joey Jordison se narodil v Des Moines v americké Iowě. Jordison byl v roce 1995 jedním ze zakládajících členů Slipknot společně s baskytaristou Paulem Grayem a Shawnem Cruhanem, jenž hrál na bicí. Kapela dobyla nejen celou Ameriku, ale i svět. Celosvětově prodali miliony alb a vyznačují se děsivou image a maskami, se kterými vystupovali na svých koncertech. Joey byl v kapele do roku 2013, odešel kvůli zdravotním problémům. Lékaři mu diagnostikovali příčnou myelitidu (zánět míchy, který způsobuje trvalé následky).

VIDEO: Černý víkend českého showbyznysu, zemřeli Milan Lasica, František Nedvěd a zakladatel kapely Argema

Video
Video se připravuje ...

Černý víkend českého showbyznysu, zemřeli Milan Lasica, František Nedvěd a zakladatel kapely Argema Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
7 fotografií