Náhlý příval vody, který se v důsledku silných lijáků prohnal celou metropolí, neušetřil ani londýnskou čtvrť zbohatlíků Kensington, v níž May žije. Kytarista na instagramu sdílel několik videí svého vytopeného domu.

„Po krásném dni na univerzitě Royal Holloway jsme se vrátili do domu hrůzy. Celé spodní patro zaplavily splašky z kanalizace. Koberce a různé předměty sentimentální hodnoty jsou pokryté vrstvou smradlavého bahna. Je to nechutné a vlastně i docela srdcervoucí,“ napsal k příspěvkům May.

V emocionálním monologu lamentoval nad skutečností, že mnoho cenností jeho manželky Anity Dobsonové je nenávratně zničeno. Brian navíc krátce před povodněmi přestěhoval do sklepa krabice se starými fotografiemi. Z těch zůstaly jen promočené, načichlé vzpomínky.

„Dostalo mě to. Sice to jsou jen fotky, ale při pohledu na ty blednoucí obrázky jsem si vzpomněl na film Zpátky do budoucnosti – a mám pocit, jako by někdo vymazal mou minulost,“ zmínil rocker kultovní film o dramatických následcích pozměňování minulosti.

VIDEO: Zlatá urna Nekonečného a hrob vedle Pilarové a Gotta! A Ivana prolomila mlčení

Video
Video se připravuje ...

Zlatá urna Nekonečného a hrob vedle Pilarové a Gotta! A Ivana prolomila mlčení Barbora Horáková

Fotogalerie
24 fotografií