Filmová Lara Croft a autor fenomenálního alba After Hours Abel Tesfaye, známější pod přezdívkou The Weeknd, si ve středu večer zašli na večeři do vyhlášeného italského podniku  Giorgio Baldi, napsal americký server Page Six.

V restauračním zařízení strávila dvojice několik hodin a po zaplacení odjel každý vlastním vozem. Zda se později téhož večera jejich cesty znovu zkřížily mimo dosah šílených fanoušků a fotografů, je nyní velkým tématem na sociálních sítích.

Důvodů k setkání mohlo být několik. Kromě pokusu o navázání vztahu se mohlo jednat o obyčejnou pracovní schůzku, neboť zpěvák údajně touží prorazit v Hollywoodu. Zkušená herečka mu tak mohla předat cenné rady.

„Ani jeden se tu večeři nepokoušel zatajit,“ pověděl zmíněnému serveru zdroj z jejich okolí. „Weeknd se v tuto chvíli soustředí na svou filmovou kariéru. Pro HBO natáčí nový seriál, ve kterém si i zahraje,“ doplnil.

Angelina je už měsíc spojovaná se svým exmanželem Johnnym Lee Millerem, kterého několikrát navštívila v jeho newyorském bytě a měla mu představit dvě ze svých šesti dětí, Paxe (17) a Knoxe (12). Dvojice byla v manželském svazku mezi lety 1996-1999, po rozvodu zůstali dobrými přáteli.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete David Hanuš

Fotogalerie
74 fotografií