Do nového formátu Oprah, který se zaměří na mluvení o duševním zdraví, jenž je nezbytné pro dosažení vůdcovství, se zapojila nejenom Lady Gaga, ale i princ Harry (36). 

Doufáme, že tato série je pozitivní, poučná a inkluzivní - sdílení globálních příběhů bezkonkurenčního lidského ducha bojujícího z nejtemnějších míst a příležitost pro nás lépe porozumět sobě a lidem kolem nás. Jsem neuvěřitelně hrdý na to, že pracuji po boku Oprah na této zásadní sérii,“ říká Harry, který společně s manželkou Meghan loni poskytli Oprah velmi otevřený rozhovor, kde zmínili i rasismus v královské rodině. 

VIDEO: Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny!

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny! Mall.tv

Hvězda filmu Zrodila se hvězda se s děsivou minulostí, kdy byla jako náctiletá opakovaně znásilňována, opět svěřila v emotivním videu, které má být součásti projektu Oprah. Útoky provedl někdo, koho znala z dětství, ale jeho jméno ze strachu nikdy neřekla.

Když mi bylo 19 let, byla jsem opakovaně sexuálně zneužívána. V důsledku znásilnění se mi vyvinula posttraumatická stresová porucha a tohle trauma jsem nikdy nezpracovala,“ uvedla podle Daily Mailu Gaga, jež věří, že je důležité ve školách vzdělávat mládež o duševním zdraví.

Zpěvačka uvedla, že jí lékař doporučil navštívit psychiatra pro její chronické bolesti, což vedlo k diagnóze posttraumatické stresové poruchy. „Měla jsem úplnou psychotickou pauzu a několik let jsem nebyla ta stejná dívka,“ tvrdí zpěvačka. 

Fotogalerie
40 fotografií