Krásná brunetka, jež v seriálu Posel ztracených duší pomáhala mrtvým přejít na druhý břeh, se brzy dočká dalšího potomka. Nečekanou novinku potvrdila serveru People. „Vždy jsme byli otevření k tomu mít třetí dítě, ale rozhodně jsme nečekali, že se to stane v tomto chaotickém roce,“ přiznala Hewittová.

S manželem Brianem Hallisayem má herečka dva potomky, pětiletého syna Atticuse a sedmiletou dceru Autumn. Další uzlíček radosti pyšní rodičové i jeho budoucí starší sourozenci vítají s otevřenou náručí. „Myslím, že se nám podařilo vychovat dvě opravdu výjimečné děti, které jednou budou skvělými vzory, a těšíme se, že si to budeme moct znovu zopakovat. Je to opravdu příjemný, krásný, velmi nečekaný dáreček,“ pokračovala.

Jennifer v rozhovoru s People také odkryla, jak se o těhotenství dozvěděla. Brouka do hlavy jí nasadil syn Atticus. „Jeden večer jsme se dívali na televizi a zrovna běžela reklama na těhotenské testy. Můj syn z ničeho nic řekl ‚Mami, měla by sis jeden objednat pro případ, že bys v bříšku měla miminko‘. Hned mě napadlo, jaký to je malý drzoun, jen jsem se přejedla, nic víc.“ Test si Jennifer nicméně koupila a těhotenství se potvrdilo.

Hewittová si diváky získala v hororové sérii Tajemství loňského léta, v níž dvakrát dokázala uniknout vrahovi v rybářské pláštěnce a hákem v ruce. V současné době hraje sympatickou operátorku tísňové linky v hitu Záchranáři L.A (9-1-1). Shodou okolností byla její postava těhotná a před několika epizodami porodila dítě.

VIDEO: Jennifer Love Hewitt nadšeně hovoří o vajazzlingu

Video
Video se připravuje ...

Jennifer Love Hewitt nadšeně hovoří o vajazzlingu youtube.com_Conan on TBS/bpž

Fotogalerie
40 fotografií