Zpěvačka Rihanna je ženou mnoha tváří. Barbadoská sexbomba, která byla poslední dobou vídána s takzvaným mulletem (tedy styl účesu „vepředu byznys, vzadu párty“, což znamená krátké vlasy a deku na záda), se opět odhodlala k odvážnému vlasovému experimentu. Interpretka hitů Umbrella, Diamonds nebo Only Girl (In The World) už v minulosti překvapila červeným mikádem, blond kudrlinkami, punkerským čírem či umně spletenými dredy – a nyní se vrátila k osvědčené klasice, tedy k sestřihu „na kluka“, jaký předvedla například v roce 2012, kdy si zahrála ve sci-fi snímku Bitevní loď. A velice jí to sluší! Aby také ne, když má obličej jako panenka…

S hlavičkou jako čerstvě vyloupnutý kaštánek byla Rihanna viděna cestou do luxusní italské restaurace Giorgio Baldi v Santa Monice, kde měla sraz s přáteli. Svůj nový účes doplnila i výrazně barevným oblečením, modro-zeleně batikovaným kabátkem s kožešinkou, a zeleno-bíle pruhovanými kalhotami, díky čemuž byla doslova a do písmene nepřehlédnutelná.

Přestože by někdo mohl namítnout, že celek působí trochu „kolotočářsky“, a možná se z něj protočily panenky nejednomu módnímu kritikovi, je nutno připomenout, že jde o vintage kousek z kolekce módního návrháře Christiana Diora, a prodává se za více než 16 tisíc dolarů, což dělá více než 340 tisíc korun.

VIDEO: Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu

Video
Video se připravuje ...

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu Instagram

Tuto kreaci za nemalý peníz pak doladila bílým topem a velkými brýlemi s bílými obroučkami, které v pozdních večerních hodinách sloužily spíše jako módní doplněk a ochrana před všudypřítomnými novináři, nežli před sluníčkem.

I když je již více než pět let, co Rihanna naposledy vydala jakoukoli hudbu (její poslední album Anti vyšlo v roce 2016), půvabná zpěvačka v posledních letech žije právě módou. Velký úspěch zaznamenala její kolekce dámského spodního prádla nazvaná Savage x Fenty, a dobře se prodává i její kosmetika Fenty Beauty. Na její deváté studiové album si posluchači ale musejí počkat, jelikož se jeho vydání stále oddaluje…

Fotogalerie
43 fotografií