Rodina před několika dny zveřejnila parte s datem posledního rozloučení s hercem Andy Hrycem. Některé udivilo, že pohřeb bude až dva týdny po jeho smrti. Hryc zemřel 31. ledna a rozloučení bude až 16. února

Kromě zařizování posledního rozloučení se zesnulým hercem totiž rodinu trápily i jiné starosti. A to nákaza covidem-19. Nakazila se nejen Wanda, ale i její muž a vdova po Hrycovi Veronika (65).

V době tátova úmrtí jsme se ještě necítili úplně fit, hlavně moje máma a ani můj manžel, který onemocněl o několik dní dříve než já. Chtěli jsme mít jistotu, že budeme zdravotně způsobilí rozloučenou zvládnout, proto jsme se rozhodli pro tento termín,“ vysvětlila pro Pluska.sk Wanda Hrycová, která je již s rodinou zdravotně v pořádku.  

VIDEO: Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Andrej Hryc (†71): V limuzíně Blesku mluvil o přízni žen i smrti syna Blesk TV

 

Uzdravit duši bude ale zřejmě trvat trochu déle. V těchto dnech se dcera herce snažila si vyvětrat i hlavu.

Po dlouhé době mě pracovní povinnosti přivedly do kanceláře. Jsem tu sama, všichni jsou na homeoffice a ani já se zde nezdržím dlouho. Neumím se ještě vůbec soustředit na práci, ale možná mi na chvíli změna prostředí a také myšlenek prospěje. Jinak, jak se tak na sebe dívám, tvář oteklá z pláče přináší jednu výhodu - žehlí vrásky... Tak dík, tati,“ přiznává Hrycová.   

VIDEO: Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak!

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak! Blesk TV

Fotogalerie
40 fotografií