Vlnu obvinění proti Mansonovi rozpoutala v pondělí hvězda seriálu Westworld na svém instagramu. V krátkém prohlášení, kterému předcházely různé příspěvky s tématikou násilí na ženách, Woodová uvedla, že ji bývalý snoubenec dlouhé roky obtěžoval.

„Jméno mého násilníka je Brian Warner, světu známý pod jménem Marilyn Manson. S groomingem (nebezpečná manipulace oběti s účelem navázat citový vztah směřující k sexuálním činnostem – pozn.red.) začal v době mého dospívání, a roky mě krutě zneužíval. Vymyl mi mozek a manipuloval mnou, abych se mu podřídila. Mám dost života ve strachu z odplaty, pomluv nebo vydírání,“ dodala rezolutně Woodová.

Prohlášení napsala ve snaze odhalit Mansonův pravý charakter a vyzvat odvětví hudebního a filmového průmyslu, aby přestalo ignorovat jeho chování, než stihne zničit život někomu dalšímu.

Video:Smrt Hany Maciuchové šokovala Česko! Truchlí Satoranský i Bohdalová. A čeho nejvíc litovala?

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Maciuchové šokovala Česko! Truchlí Satoranský i Bohdalová. A čeho nejvíc litovala? Petr Macek, Lukáš Červený

S Mansonem se Evan zasnoubila v roce 2010 po tříleté vážné známosti. Krátce nato se ale rozešli. V minulosti Woodová několikrát promluvila o toxickém vztahu s expřítelem, dosud nikdy nezmínila jeho jméno. Po šokující zpovědi se ozvalo dalších pět žen včetně někdejší „královny“ porna Jenny Jameson. Ta serveru Daily Mail svěřila Mansonovy zvrhlé touhy upálit ji zaživa během jejich krátké aférky v 90. letech.

Manson se ke kauze vyjádřil podobnou cestou jako Woodová. Na instagramu vyvěsil několik řádek, v nichž obvinění odmítl. „Je zcela zřejmé, že můj život a moje umění přitahují různé kontroverze, avšak tato nedávná tvrzení o mně jsou hrozným zkreslením reality. Mé intimní vztahy byly vždy konsensuální s podobně smýšlejícími partnery. Bez ohledu na to jak a proč se ostatní rozhodli překrucovat minulost, tohle je pravda.“

VIDEO: Se Štaidlem se před smrtí loučily děti. Z Artura je sirotek! A Jandu pustili z nemocnice

Video
Video se připravuje ...

Se Štaidlem se před smrtí loučily děti. Z Artura je sirotek! A Jandu pustili z nemocnice Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií