Americká herečka Gillian Andersonová si jako vždy racionálně uvažující agentka Scullyová, v ostrém kontrastu se snílkem agentem Mulderem v podání Davida Duchovnyho (60), získala v seriálu Akta X srdce mnoha fanoušků… a také svého prvního manžela Clydea Klotze (59), uměleckého ředitele a produkčního. S ním ovšem vydržela pouhé tři roky, a do dnešního dne má za sebou rozvody už dva. A také nedávný rozchod s Peterem Morganem, scenáristou seriálu Koruna, kde Gillian v současnosti září coby „Železná lady“ Margaret Thatcherová (†87).

Kdo by ale čekal, že poté, co ukončili svůj čtyři roky trvající vztah, a jak už to bývá, „i nadále zůstávají přáteli“, bude známá herečka v depresi, ten by se hodně mýlil. Andersonová, která rozhodně nevypadá na to, že má na tomto světě odžito už půlstoletí, má v pelíšku novou lásku. „Seznamte se s mou novou přítelkyní Stellou,“ napsala provokativně na instagram a připojila snímek, kde je se zmiňovanou Stellou v objetí v posteli. Stella však není žena, jak by podle popisku mohlo leckoho napadnout (jelikož Andersonová se netají svou bisexuální orientací a vztahy s osobami stejného pohlaví), ale… fenka.

VIDEO: Kult je zpět! Akta X v roce 2018 vrátila do hry Muldera a Scullyovou!

Video
Video se připravuje ...

Kult je zpět! Akta X v roce 2018 vrátila do hry Muldera a Scullyovou! youtube.com

Černý pejsek v jejím náručí vypadá na první pohled jako neupravený knírač, z hromádky chlupů, v níž lze identifikovat leda tak čumáček, se ale dá jenom těžko usuzovat, co je to za rasu, dokud herečka svého nového čtyřnohého miláčka nevyfotí z jiného úhlu… nebo alespoň tak, aby byl trochu vidět. Andersonovou fanoušci nicméně i tak zahrnuli nadšenými komentáři a svými lajky – během čtyřiadvaceti hodin se jich dočkala téměř 153 tisíc.

Není to mimochodem jediný pejsek známé herečky, kromě Stelly má ještě jednoho pejska, buldočka jménem Nelson.

VIDEO: Poslední série Akt X odhalila nová děsivá monstra.

Video
Video se připravuje ...

Nová série Akt X odhalila nová děsivá monstra. Youtube.com/Fox

Fotogalerie
72 fotografií