Manželka slavného muzikanta, co na jevišti ukusoval hlavy netopýrům ještě v dobách, kdy netopýři nebyli původci koronavirové nákazy, byla pozitivně testována na covid-19… a musela být hospitalizována. Dáma, která po boku metalového bouřliváka Ozzyho Osbournea stojí už od roku 1982 (jsou spolu tedy neuvěřitelných 38 let), o něco později poděkovala „všem úžasným zdravotním sestrám a lékařům“ z nemocničního zařízení, které se o ni staralo.

„Po krátké hospitalizaci se nyní zotavuji na místě daleko od Ozzyho (který měl testy naštěstí negativní), zatímco natáčení The Talk je v pauze,“ uvedla Sharon Osbourneová, co je poslední dobou k vidění na televizních obrazovkách coby moderátorka oblíbené americké talk show - v níž mimochodem před několika málo dny oznámila své těhotenství herečka Morena Baccarinová (41). Tu si diváci zamilovali v komiksovém snímku Deadpool.

Kromě Sharon se koronavirem nakazila též její kolegyně Carrie Ann Inabaová (52). „Mám tě moc ráda, přítelkyně moje. Posílám ti spoustu lásky... a modlím se za tvé úplné uzdravení,“ vzkázala nemocná Carrie Sharon, kterou před testem na covid-19 trápily silné bolesti hlavy, nepříjemný kašel a vysoké horečky.

VIDEO: Ozzy Osbourne v Praze

Video
Video se připravuje ...

Ozzy Osbourne Blesk TV

Ozzy Osbourne se vzhledem ke svému věku a zdravotním problémům, včetně Parkinsonovy diagnózy, kterou odhalil v lednu, a rozedmě plic, nachází v rizikové skupině – a jak sám v polovině listopadu pro magazín CQ uvedl, „jestli to chytím, jsem v pr*eli“. Koronavirus by pro něj byl fatální. „Když jdu ven, nosím roušku. Ale já roušky nesnáším, takže ven moc nevycházím,“ popisoval muž, jenž se dodnes potýká s následky zlomeniny krčních obratlů.

Vážné zranění si způsobil při nešťastném pádu ze čtyřkolky v roce 2003. „Když je vám sedmdesát, stavidla se otevřou a všechno nabere rychlý sešup. Ale utíkal jsem tomu dost dlouho…“ smál se legendární Ozzy, jenž si ve svém životě prošel všemi možnými i nemožnými závislostmi.

VIDEO: Covid připravil zpěvka a herce Martina Maxu o milion korun! Tenhle projekt jen tak nedotáhne… 

Video
Video se připravuje ...

Covid ho připravil o milion korun! Tenhle projekt Martin Maxa jen tak nedotáhne… Kisa Císařová

Fotogalerie
38 fotografií